فقط در خودروهای قدیمی میتوان در رادیاتور را باز کرد. دقت کنید در این حال، خودرو سرد باشد. در خودروهای جدید باید در مخزن ذخیره سرریز را باز کرد یا بسادگی درجات مینیمم و ماکزیمم آن را بررسی کرد. نشتی زیر بستها، مسیر شیلنگهای انتقال مایع، گرفتگی شبکه توری از ات و خاشاک، لهیدگی و مانند آن را بررسی کرده، کاستیها را برطرف یا ترمیم کنید.
یک بار جوش آوردن یعنی وجود مشکل در سیستم خنککاری؛ پس امروز و فردا نکنید و وقتی را که قرار است در حاشیه راه با هزینه بیشتر تلف شود، به تعمیر با هزینه کمتر اختصاص دهید. هیچگاه آب خالی استفاده نکنید. از ترکیب آب با مواد اتیلنگلیکول استفاده کنید که ضدخوردگی است و همزمان چه زمستان و چه تابستان از یخزدگی و جوشآوردن مایع جلوگیری میکند.
از مواد معروف به رسوبگیر استفاده نکنید. ماندن آنها در مجاری باعث خوردگی و گرفتگی شبکه و در نتیجه جوش آوردن رادیاتور میشود. هنگام جوش آوردن رادیاتور، موتور را خاموش نکنید.
به نوشته جام جم آنلاین، بگذارید با دور آرام کار کند تا موتور و مایع رادیاتور زودتر خنک شود. کاپوت را بالا بزنید، اما به هیچ وجه در رادیاتور را باز نکنید. اگر خودرو قدیمی است، مقداری آب روی رادیاتور و درون شبکه توری بریزید. اگر فن کار نمیکند، احتمالا شمعک آب خراب شده. با احتیاط سیمهای فن را به باتری وصل کنید و یادتان باشد همان روز به تعمیرگاه بروید.
هیچگاه ترموستات را از مدار خارج نکنید. اگر عمل نمیکند، آن را تعویض کنید. ابتدای هر فصل سوپاپها را فیلرگیری کنید تا سفتی آنها باعث جوش آوردن نشود. در رادیاتور مثل سوپاپ عمل میکند.
در صورت خرابی فنر، حتما آن را تعویض کنید. خیلی شل یا سفت بودن تسمه پروانه هم سبب جوشآوردن میشود. آن را فشار دهید؛ باید حدود یک بند انگشت پایین برود. با مشاهده خودروهای جوشآورده، به آنها راهدهید تا زودتر معبر شما و دیگران را روان کنند.
رادیاتور ,نکنید ,جوش ,مایع ,شبکه ,خودرو ,جوش آوردن ,رادیاتور را ,آن را ,را به ,را باز
درباره این سایت